Breaking News

Az online marketing egyik leghatékonyabb, rögtön mérhető eszköze a PPC kampánykezelés. A PPC, angolul „pay per click” egy olyan hirdetési mód, ahol csupán akkor kell fizetni, ha valaki rákattint a hirdetésünkre. A HD marketing kiemelkedő szolgáltatása keretében segíti a Google Ads és Facebook Ads hirdetéseid menedzselését, így Te teljes mértékben csak a vállalkozásodra tudsz koncentrálni.

Napjainkra minden cég életében elengedhetetlenné vált az aktív online jelenlét, hiszen kizárólag offline, helyi értékesítéssel nem lehet nagy célokat elérni. Ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres legyen és kitűnjön a versenytársak közül, a digitális marketing technológiák alkalmazása a tökéletes megoldás. Pont ilyen a PPC kampánykezelés is.

PPC kampánykezelés legegyszerűbb része a hirdetés elindítása, de a költések hatékony menedzselése a folyton változó rendszerek sűrűjében, – főként egy kompetitív témakörben -, csak egy profi PPC szakemberrel oldható meg. Ahhoz, hogy igazán ki tudjuk hozni a maximumot a havonta elköltött összegből, elengedhetetlen a napi több órában – sok szektorban – szerzett tapasztalattal rendelkező szakember bevonása. A jó hír az, hogy többek között a Google Ads hirdetéseken keresztül az internethasználókat szinte kivétel nélkül el lehet érni! Készen állsz, hogy felpörgesd a vállalkozásodat az online jelenléteddel?

Mik a PPC előnyei?

A PPC legnagyobb előnye, hogy használatával azonnal mérhető adatokat érhetünk el. Így teljes pontossággal követhetjük nyomon a forgalom alakulását és kontrolálhatjuk még a legapróbb részleteket is. Minden vállalkozás számára teljes mértékben személyre szabható a szolgáltatás a kampány felépítése és a célzási beállítások terén is. Egy jó PPC stratégiának köszönhetően bárkivel felvehetjük a versenyt, hiszen az egyes felületeken, – mint a Google -, mind egyenlő eséllyel indulunk. A PPC hirdetések pozitívan támogatják a további online marketing csatornákat. A kampány struktúra kialakítása időt igényel, de ezt követően már generálódik a valós forgalom.

A PPC hirdetéskezelő specialisták végső célja mindig mérhető a számokban. Nem számít, hogy melyik mutató, a konverziók költsége vagy a teljes fiók megtérülésének optimalizálása vezet a megoldáshoz, a profit garantált, ha igénybe veszed a szolgáltatást.

Mindig bízd tapasztalt szakemberre!

Minden esetben célszerű tapasztalt szakemberre bízni a PPC kampányok működtetését, hiszen a terület kezelése igen bonyolult és a beállított hirdetések után is van bőven utómunka, azaz optimalizálás. A legkülönfélébb ügyfelek kampányain „edződő” marketingesek jelentős versenyelőnyt biztosíthatnak a számodra. Legyen szó egyszeri segítségről vagy folyamatos, közös munkáról, netán profi fejlesztésről, a HD marketing tanácsadói garantáltan a segítségedre lesznek üzleti céljaid elérésében.

PPC szolgáltatások személyre szabottan

Folyamatos kampánykezelési szolgáltatásunk során egy dedikált kampánymenedzser fogja kezelni a kampányaidat az üzleti célok átbeszélésétől kezdve, a kampányok kialakításán/átalakításán keresztül, a havi menedzselésen át az ötletelésig és riportolásig.

Az egyszeri kampány auditot olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik házon belül vagy más ügynökségnél kezelik hirdetéseiket. Amennyiben ezt a munkát szeretnéd auditálni és áttekinteni más szemmel, mindeközben pedig feltérképezni a további lehetőségeket és új tudást szerezni, tökéletes választás számodra ez a szolgáltatás.

Egyedi fejlesztéseink igénybevételével megoldható, hogy a máshol (CRM rendszeren, árösszehasonlítókon stb.) tárolt adatokat felhasználva a hirdetésekre jelentős versenyelőnyt érj el.

A speciális, „szürke” területek hirdetésében is széleskörű tapasztalattal rendelkezünk. Ha olyan terméket vagy szolgáltatást kívánsz hirdetni, amely csak korlátozottan vagy mélyebb szaktudással oldható meg, tanácsadóink eredményesen veszik az akadályt.