Breaking News

Egyedi, divatos üvegben szállítják a baráti társaságok legújabb kedvencét. A Tatratea még nem tartozik a divatos italok közé, azonban nem szabad megfeledkeznünk a különleges ízvilágáról, ami gondoskodik arról, hogy évtizedek múlva se kerüljön a feledés homályába. A Tatratea kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, úgyhogy a legmagasabb elvárásokkal rendelkező fogyasztók is kipróbálhatják. A teakivonatok mellett gyümölcspárlatok, gyógynövények, szeszesitalok és tiszta, hegyi víz alkotja.

Az eredete sok évvel ezelőttre nyúlik vissza a szlovák történelemben. Az élet nehéz volt abban az időben, az emberek pedig megbecsülték a pillanatokat és a baráti találkozókat, amik egyre élénkebbek lettek egy pohár jó, erős ital mellett.

A Tatratea változó ízben és csomagolásban választható

A tea- és gyógynövénykivonatot ma tölgyfahordóban érlelik, majd ezt követi az extrakciós és szűrési folyamat. Végül az érés nyolc hétig tart, ahol az alkohol melaszból készül. Az érlelést követően az italt hagyják ülepedni, majd palackozzák, és már mehet is a boltok polcaira.

A nagyobb szintű forgalmazás 2003-ban indult meg, ahol eredetileg egy új, szlovák nemzeti italnak szánták. Szerencsére nálunk ugyanúgy beszerezhető, ami egyre több családba repíti el a különleges és esztétikailag is vonzó üvegeket. Az alkoholos tea egyszerre gondoskodik majd a családunk jókedvéről és a boldog beszélgetések perceiről, miközben nem kell félnünk a fogyasztás mellékhatásaitól.

Tény, hogy a közösen eltöltött délutánok alkohol nélkül is telhetnek, azonban a Tatratea ennél sokkal többet nyújt. Ha valaki egyszer kipróbálja, akkor újabbnál újabb ízekre vágyik, amik kedvező áron rendelhetőek meg például az italkereso.hu weboldalról. Ne bízzuk a véletlenre, próbáljuk ki minél hamarabb!