Breaking News

Felkészült csapatunk már évek óta foglalkozik bojlerek javításával. A bojler szerelés egyik kulcsmozzanata a modell és a hozzá tartozó technikai paraméterek ismerete a javítás során. Egy-egy ilyen művelet legsarkalatosabb pontja nem más, mint a megfelelő alkatrészek beszerzése. Ehhez azonban a legtöbb esetben szükséges partnernek lenni egy adott márkaszervízzel, vagy éppen magával a gyártóval egyaránt. Amennyiben tehát Ön Ariston bojler szerelő szakembert keres, jó helyen jár!

Amikor víz-gáz szerelésről beszélünk, ezen belül is leginkább a bojlerek szereléséről, elkerülhetetlenül szembe kell néznünk a különböző szakmai kuruzslással, mely a bojler szerelők meglehetősen népes piacán lelhető fel. Sok szerelő egy adott márka mellett kötelezi el magát, hiszen egy adott márka is képes annyiféle modellt felsorakoztatni, mely komoly piaci versenyt eredményezhet. Megint mások kifejezetten egyféle bojlertípus szerelésével és karbantartásával foglalkoznak.

A szolgáltatások egyik legnagyobb nehézsége az, hogy a szolgáltatók sokszor csillagászati árakat kérnek el a munkáért cserébe, azok pedig, akik túlságosan gyors és feszes munkavégzést ígérnek általában nem váltják be a feléjük támasztott reményeket. Összességében, mint minden karbantartási szolgáltatás esetén, itt is ugyanaz az általános: Az ár és a minőség balansza határozza meg a piaci horizontokat.

Cégünk nemrégiben került kapcsolatba az Ariston Thermo Hungária Kft.-vel, mely a szereléshez szükséges garancián túli, vagy éppen garanciális javítási munkákat alkatrészekkel támogatja. Olyan ugyanis, hogy Ariston bojler szerelő önmagában nem létezik, viszont Ariston márkaszervízként csapatunk szerelői immár kifejezetten Ariston bojlerekre is specializálódtak.

Hogyan dolgozunk?

Miután felveszi velünk a kapcsolatot, tudnunk kell az eszköz hőszivattyú típusát, valamint szükségünk van továbbá a probléma részletes leírására. Az Ariston Thermo Hungária Kft. partnerei révén bár széles körű alkatrész készlettel rendelkezünk, bizonyos speciális eszközök esetén előfordulhat, hogy nem rendelkezünk az adott pót alkatrésszel raktáron. Ebben az esetben azonban viszonylag rövid időn belül tudunk rendelni új alkatrészeket. A kapcsolatfelvételre telefonon keresztül van lehetőségük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és megbízható, gyors és olcsó Ariston bojler szerelőt keres, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal.