Breaking News

Sokan talán nem is gondolnák, hogy a márkaépítés a cégek egyik, ha nem a legfontosabb tevékenysége. Ez alakítja ki ugyanis a vásárlók fejében a képet az adott cégről, mindemellett meghatározza a vállalat működését. Ahhoz, hogy cégünk sikeres legyen, meg tudjuk szólítani célcsoportunkat, és termékeinkkel megelőzzük a versenytársakat, tudatos márkaépítésre van szükség. Mivel a HD marketing már több, mint 10 éve tevékenykedik az online marketing területén, cégünk eredményes, szakszerű segítséget képes nyújtani a branding során.

Mit jelent a branding?

branding kifejezés általánosságban azt a folyamatot jelenti, amelynek célja a céget olyan márkává alakítani, amelyhez az emberek automatikusan egy sajátos, pozitív image-et, élményt vagy elvárást képesek kapcsolni. Valójában sokkal többről van szó, hiszen a brandinget hívhatjuk a világ talán legjövedelmezőbb marketing stratégiájának. Mivel a brand magába foglalja a márkanevet, a logót, a sajátos színeket és a kinézetet, nagyon fontos hogy ezek egyediek és a felhasználók számára könnyedén megjegyezhetőek legyenek.

A branding kihívások

A márkaépítés rendkívül fontos része a cég működésének, a folyamat során pedig számos kihívással kell szembenézni. Problémát jelent, ha nincsen jól körülhatárolt versenyelőny vagy márkaérték, amit lehetne kommunikálni. Enélkül ugyanis hiába hirdetjük több marketing eszköz segítségével termékünket, nehezen tudjuk elérni, hogy a vevők visszatérjenek hozzánk. Egységes design és kommunikációs üzenet nélkül sem lehetünk hatékonyak, ezek ugyanis elengedhetetlenek a célcsoport megszólításához. Végezetül nem szabad megfeledkezni a negatív visszajelzések kezeléséről sem, a kritikához való megfelelő hozzáállással ugyanis cégünkről egy pozitívabb képet alakíthatunk ki a vásárlók fejében.

Megoldásaink

Mivel cégünk már több, mint 10 éve tevékenykedik az online marketing területén, természetesen a márkaépítésben is segítséget tudunk nyújtani. Széleskörű branding szolgáltatásaink hatékonyak és garantálják az elvárt sikereket, eredményeket.

 

  • Branding audit

Branding audit szolgáltatásunk egyszeri alkalmat foglal magába, amely során megismerjük a cég üzleti céljait, versenyelőnyei, illetve korábbi branding tevékenységeit. Az audit folyamat kb 30 napot vesz igénybe, melyet egy személyes találkozó keretében átbeszélünk. Majd megvizsgáljuk a branding elemeket a marketing modellek mentén, átnézzük a kommunikációs felületeket, átvizsgáljuk a honlapot, elemezzük a konkurenseket és összegyűjtjük a gyakorlati tippeket. Végezetül a branding audit anyagot egy személyes találkozó során, prezentáció formájában mutatjuk be.

 

  • Branding fejlesztés

A branding fejlesztés egy folyamatos szolgáltatás, amely az auditon meghatározott teendők elvégzésével járul hozzá, hogy a cég előre tudjon lépni a márkaismertség frontján. Cégünk különféle branding fejlesztési szolgáltatásokat kínál az ügyfelek számára. Foglalkozunk szlogenek és logók tervezésével, elkészítésével, szöveges, képes, akár videós branding tartalmakat gyártunk, vállaljuk PR cikkek írását és online disztributálását, valamint nyereményjátékok, keresztpromóciók és más márkaismertséget növelő kampányok kialakításában is számíthatnak ránk partnereink.

A HD marketing

Cégünk már több mint egy évtizede, 2011 óta nyújt teljeskörű marketing szolgáltatást a digitális marketing területén az ügyfelek számára. Bár a kezdetekben Google hirdetéskezeléssel,  webanalitikával és a keresőoptimalizálással foglalkoztunk, az évek alatt a közösségi marketing minden formája, a hírlevelezés és az automatizálás, valamint a tartalomgyártás is bekerültek szolgáltatásaink közé. Ügynökségünk napjainkra hazánk egyik legjelentősebb szereplőjévé vált az online piacon, melyhez az elégedett partnereink és a számtalan projekt által szerzett szakmai tapasztalatunk járult hozzá. Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy már több mint 10 országban vagyunk jelen és nemzetközi szinten is segíthetjük megbízóink weboldalainak sikerességét.