Breaking News

Nem kevesen gondolják azt, hogy egy WC tartálynak nincs különösebb jelentősége, hiszen a lényeg az, hogy megfelelően működjön amikor szükség van rá. Ám nagyon is sokat számít, hogy melyik típusra esik az ember választása. Ha egyszerű és megbízható megoldásra vágyik, keresve sem találhat jobbat az igen jelentős ideje bizonyító Dömötör WC tartályoknál.

A Dömötör névről ma már sokan a WC tartályokra asszociálnak, ami nem meglepő, hiszen ez a magyar márka már hosszú évek óta jelen van a hazai háztartásokban. Nem véletlen, hogy ekkora népszerűségnek örvend, hiszen ez az egyszerű, mégis remekül festő és hibátlanul funkcionáló szerkezet igen ritkán okoz gondot a mindennapok során és „szó nélkül” teszi a dolgát.

Mit érdemes tudni általánosságban a Dömötör WC tartályokról?

Alapvetően igen gyakran okoz fejtörést az, hogy milyen a beépíthetőségi lehetőség az adott fürdőszobában vagy WC helyiségben. Ám mivel ezek a tartályok magas, középmagas és alacsony beépítési lehetőséggel is rendelkeznek, sőt, jobb és baloldali vízbekötési lehetőséggel is rendelkeznek, így a fentiek miatt egyáltalán nem kell aggódni. Valójában a hatalmas előnye ebben rejlik ezeknek a berendezéseknek, ám messze nem merül ki ennyiben. Hiszen mindezek mellett az öblítővíz mennyiséget is mi magunk szabhatjuk meg, amely 0,5 liter és 10 liter között állítható. További pozitívuma ezeknek a szerkezeteknek, hogy a töltőszelep és leeresztőszelep élettartama igen magas, pedig rendszerint ezek a leggyakoribb meghibásodási források az ilyen tartályoknál. Fontos hangsúlyozni továbbá azt is, hogy a töltési ideje egyáltalán nem hosszú, jellemzően fél percet kell várni arra, hogy újra megteljen vízzel a belső tér. Vagyis többszemélyes háztartásokban is megállja a helyét. s

Egyszerű és nagyszerű

Valójában annyira egyszerű a felépítése, hogy egy sokat látott szakember szinte csukott szemmel is be tudja üzemelni ezeket a tartályokat, de sokan laikusként is belevágnak az összeállításba. Fő részét képezi maga a műanyag tartály, valamint az ebben elhelyezett különféle alkatrészek is. A gömb alakú úszó szerkezet a víz zárásáért, valamint annak utánpótlásáért felel, míg az egyéb műanyag és gumi alkatrészek a maradéktalan működés zálogai. Kulcsfontosságú továbbá az, hogy a tartály teteje mindig nagyon pontosan legyen a helyén, ugyanis ez a tető tartja össze az egész szerkezetet. Az egyszerű felépítés kedvező árat is hoz magával, ám ennek ellenére egy nagyon megbízható, hazai termékről beszélünk.

Könnyen beszerezhető alkatrészek

Mivel magyar termékekről van szó, nagyon könnyen beszerezhetők hozzá az alkatrészek, amely továbbra is az előnyök sorát gazdagítja. Mindebből az következik, hogy ha esetleg valami miatt meghibásodik a tartály és alkatrészcserére van szükség, nem kell heteket várni arra, hogy a megrendelt kiegészítők megérkezzenek, hiszen milyen kéznél van itt helyben.

Műanyag, mégis ízléses

Sokat hallott tévhit az, hogy a műanyag WC tartályok nem elég strapabíróak és nem is a legesztétikusabbak, ám ez egyáltalán nem igaz. A Dömötör WC tartályok mind olyan finom munkák és alaposan megtervezett termékek, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthon stílusához, kényelmesen használhatók, praktikusan beépíthetők, nem utolsósorban pedig nagyon hosszú élettartamúak. Ez pedig aranyat és a problémamentes mindennapok során.