Breaking News

Amennyiben a fotóstúdió bérlése mellett döntesz, akkor érdemes tüzetesebben megvizsgálni a kiválasztott stúdió jellegzetességeit. Megfelelő a stúdió elhelyezkedése? Kényelmesen elérhető a lokáció? Eléggé felszerelt és minden szükséges kiegészítő megtalálható ott? Megfelel a céljaidnak?

 

Amennyiben mindegyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor megtaláltad az igazit. Már csak a bérlés költsége van hátra.

Mennyibe kerül egy fotóstúdió bérlése?

 

Az interneten keresgélve számos fotóstúdióval találkozhatsz, kifejezetten széles a skála, melyen a bérlés összege mozog. Az árak közötti kisebb nagyobb eltérést számos tényező okozhatja. Más és más lehet például a stúdió alapvető adottságai, mint a felszereltsége, a korszerűsége, a nagysága, az elhelyezkedése vagy éppen az eszközök állapota és a bérlés időtartama.

Az időtartam tekintetében lehet alkalmi, valamint hosszú távú együttműködésről egyaránt beszélni. Amennyiben csak egyetlen alkalommal lenne szükséged a helyiségre, akkor általában óradíjas elszámolást alkalmaznak, míg abban az esetben, ha rendszeres használatot tervezel, akkor bizonyára sok helyen kedvezményben részesülhetsz.

Melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések fotóstúdió bérlésekor?

 

Vannak olyan kérdések, amelyek számtalan alkalommal felmerülnek a bérlő személyében, ám ezeket a kérdéseket érdemes még a szerződés aláírása előtt tisztázni a kellemetlenségek elkerülése végett, valamint a kiegyensúlyozott közös együttműködés biztosításáért. Ezekkel a kérdésekkel érdemes készülnöd:

 

  • Milyen szolgáltatásokért kell felárat fizetni?
  • Egyszerre hány fő tartózkodhat a teremben?
  • Mi történik akkor, ha az előre betervezett időtartam alatt nem sikerül elkészíteni a tartalmat?
  • Hogyan, valamint meddig lehet lemondani a bérlést?

 

Ezekre a kérdésekre más és más válasz érkezhet különböző fotóstúdióktól, hiszen mindenki máshogyan kezeli a felmerülő problémákat, szituációkat, így érdemes közvetlenül a kiválasztott bérbeadótól tájékozódni.

Gondolkozz több vonalon!

 

Amennyiben megszületett benned a terem bérlésének vágya, valamint szükségessége, akkor érdemes több síkon gondolkoznod és nem csak kifejezetten a fényképezésre, hanem a videózásra is gondolnod. Ma már vannak olyan bérelhető stúdiók, amelyek univerzálisak és minden igényednek megfelelnek!

Manapság a legnépszerűbb és legsikeresebb anyagok a videós tartalmak, akár néhány perces vagy akár néhány másodperces impulzív és informatív felvétellel megragadható az érdeklődő figyelme és felkelthető a terméked iránti vásárlási vágya. A videók egyszerre több érzékszervre is hatnak, így egyszerűen és gyorsan bizonyos érzelmeket válthatnak ki a fogyasztóból. Mindazonáltal pedig az információátadás is sokkal érthetőbb és izgalmasabb lesz.

 

Amennyiben eddig a videókészítés eddig háttérbe szorult, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj rejtelmeivel, hidd el, nem fogod megbánni! Abban az esetben, ha már fizetsz a fotóstúdió bérléséért, akkor választásod olyan helyiségre essen, amely a videózáshoz is optimális – mind felszereltség, mind pedig kialakítás tekintetében. Marketing szempontjából a leghatásosabb eszköz fog a kezedbe kerülni általa.

 

Tudj meg többet a stúdióbérlés folyamatáról és kérj árajánlatot a DLX Media profi csapatától!