Breaking News

Arról már sokszor beszéltünk, hogy a piacon jelenleg megtalálható légkondicionáló berendezések közül mi melyiket tudjuk leginkább ajánlani. Választásunk nem véletlenül esett a Gree klímára hiszen egy olyan dinamikusan bővülő nagyvállalat, mely egyenesen a pók fészkéből (Kínából) szállítja minőségi légkondicionáló berendezéseit. A Gree klíma nagyker áron is az öné lehet, hiszen ma már lehetséges, hogy a legmegbízhatóbb berendezéseket webshopunkból megrendelve nagyker áron érje el.

Természetesen csapatunk a klíma beszereléséről is gondoskodik, így Önnek nincs más dolga, mint élvezni otthona kellemes hűsét. Ebben a cikkünkben egy egyedülálló lehetőséget szeretnénk Önnek bemutatni, mely sokat segíthet önnek is, amennyiben még nem vásárolt klíma berendezést, de a vásárlás előtt áll.

A legtöbb klíma nagykereskedés már engedélyezi a dropshipping funkciót viszonteladóknak, melynek lényege, hogy a termékeket nem hozzák kiskereskedelmi forgalomba, hanem éppen ellenkezőleg a nagykereskedelmi forgalmazó intézi a kiszállítást önálló raktáraiból külső webshopok eladásai mentén, melyet viszonteladói végeznek. Így a viszonteladónak nem keletkezik saját készlete, csupán a nagykereskedelmi egységek által forgalmazott egységáron eladott terméket rendeli be, majd ezek után az adott készüléket az Ön otthonában beszereli.

Mi ennek a lényege?

Ön így olcsón juthat kiváló minőségű klímaberendezésekhez és előzetesen webshopunkban válogathat kedvére a különböző lehetőségek közül!

A nagy és kiskereskedelmi egységek közötti egyik legszámottevőbb különbség, hogy a nagykerből szállítva sokkal jutányosabb áron juthatunk hozzá az áhított termékhez, esetünkben a Gree klímához. Platformunk segítségével nagyker áron juthat hozzá az áhított modellhez úgy, hogy cégünk még a beszerelésről is gondoskodik. Eddig klímához sosem lehetett ennyire jutányos áron jutni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és Ön is szeretne nagyker áron egy igazán kiváló minőségű és igazán kimagasló hatásfokon működő légkondicionáló berendezésre szert tenni jutányos áron, úgy vásároljon termékeink közül nagyker áron és böngésszen kedvére online katalógusunkban! Tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésére a klíma beszerelésében!