Breaking News

0 0

Ipari és otthoni felhasználásra is!

A Brilliance fertőtlenítő termékeket egy közel két évtizede fennálló magyarországi, azon belül is budapesti cég terveztette meg és gyártja is az országon belül. A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdaságnak, így mind a gyártási, mind a kereskedelmi tevékenységüket is ez alapján szervezik. A tisztítószereik biológiailag lebomló módon lettek összeállítva, a műanyag csomagolásukat környezettudatos módon begyűjthetővé teszik, nem csak szelektíven gyűjthető.

A cég nagy előnye, hogy a termékeiket egyaránt használhatják vásárlóik ipari és háztartási körülmények között is. Egy ideje, a nagy érdeklődésre való tekintettel már kifejezetten otthoni felhasználásra szánt kiszerelésű termékeket is értékesítenek, egy dolgon azonban nem változtattak – az ipari hatásfokon. A Brilliance fertőtlenítő termékeket a cég kifejezetten azzal reklámozza, hogy ha egyszer kipróbálja, biztosan nem tér vissza más megoldáshoz utána. Gazdaságos idő és pénz szempontjából is. Rövid idő alatt hatásosan fejti ki a hatását, így nem kell több termékkel súrolni, dörzsölni, sikálni a szennyezett felületeket. Ráadásul, nem szükséges többféle terméket megvennie, elég a magas hatóanyag koncentrátumú, vírus, baktérium és gombaölő hatású Brilliance fertőtlenítő termékek egyike.

Ipari hatású Brilliance fertőtlenítő terméket a cég profiljából adódóan sokkal szélesebb termékskálán lehetséges tőlük beszerezni – mind kiszerelés, mind hatásfok tekintetében. A választást és a kipróbálást megkönnyítendően rendelkeznek állandó csomagajánlatokkal is, ahol kedvezmények áron szerezhető be a kiválasztott termékcsalád. Kézfertőtlenítés, felületfertőtlenítés és fertőtlenítő mosogatás kategóriákat fed le a jelenlegi kínálat.

A cég komolyan veszi a COVID-29 pandémiás helyzet alatt szigorodott előírásokat és ellenőrzési felszólításokat is, így a gyártó hivatalos honlapján elérhető a Brilliance fertőtlenítő termékek kategória alatt egy részletes táblázat a laikusok számára is könnyen érthető tulajdonságokkal. Attól függően, hogy milyen fertőtlenítendő felületre szeretne megoldást találni, a cég magyarázatokkal, tanácsokkal, használati útmutatókkal és konkrét számadatokkal segítik a választást. A Brilliance Kft. egész cégpolitikája a vásárlóközpontú, átlátható és megbízható szolgáltatásra épül, így az értékesítési munkájukat is ebben a szellemben végzik.

Bátran tegyen egy próbát a Brilliance fertőtlenítő termékcsaláddal, garantáltan nem fog csalódni bennük!

About Post Author

Kancsal Edit

Sziasztok, vendég cikk megjelenésre is van lehetősége, kérlek írjatok a kapcsolati oldalon
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük