Breaking News

Az Adria szerelmeseinek Horvátország nyaralás szempontjából egy igazi kis ékszerdoboz. Bár a legtöbben, akik olcsó nyaraláson törik a fejüket ebben az évben a Balaton mellett döntöttek a kialakult COVID-19 helyzet miatt, a holtszezon még számos jobbnál jobb lehetőséget rejteget mindazok számára, akik szeretnének egy kora őszi, késő nyári kalandban részt venni.

A Horvát Adria tekintetében megszokhattuk, hogy mivel kishazánktól jóval délebbre eső terület, ezért viszonylag meleg van még az év késő nyári, kora őszi szakaszában is. A festői szépségű táj, és a horvát vendégszeretet, valamint a verhetetlen árak sok magyar turistát vonzanak a Horvát Adriára.

Bár jóllehet a nyári szezonnak már vége van és a COVID-19 második előkészülő hulláma miatt a külföldi nyaralások száma az elmúlt időben méltánytalanul visszaesett. Szezonon kívül amíg a jó idő tart Ön kifejezetten kedvező áron juthat hozzá Horvátországi szállásokhoz és nem kell lemondania a nyaralás élményéről még ezen vészterhes időkben sem.

Miért érdemes a szezon végén nyaralni menni?

Horvátország területén még az egyébként nyár végi, ősze eleji időszakban is élvezhetjük a kellemes strandidőt. Sokan nyaralásra ezért leginkább ezt a holt időszakot választják, amikor fele annyi ember ül a partokon, amikor bensőségesebben élvezheti a szeretteivel töltött időt, és nem utolsó sorban olcsóbban juthat hozzá azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyekhez a nyár közepén kisebb vagyonért lehetett az Öné.

A Horvát Adria csodálatos hangulata és varázslatos festői szépsége a táj sokszínűségével és a helyiek vendégszeretetével még a szezon végén is nem mindennapi attrakcióvá teszi az Adriát a nyaralni vágyók számára.

Az árak a szezon végén jelentősen olcsóbbak, valamint sokan egyébként is azért választják a Horvát Adriát üdülésre, mert az árai a magyar árakhoz képest is meglehetősen alacsonyak. Mivel kishazánk területétől délebbre helyezkedik el, a napsütéses meleg órákat még a holt szezonban is sokkal tovább élvezheti!

Ne habozzon bővebb információért kattintson ide, és ismerje meg milyen lehetőségei vannak horvátországi nyaralásra a szezon végén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük