Breaking News

Kisállataink megfelelő táplálása a boldogságuk, vitalitásuk és jó egészségük alapja. A boltok polcai előtt állva azonban igencsak fejtörést tud okozni, hogy melyik eledel kerüljön a kosarunkba. A hagyományos fizikai boltokkal szemben egy állateledel webshop már számos előnyt kínál, ha a tökéletes eleség kiválasztása és beszerzése a cél. Ami például szuper benne, hogy pár kattintással szinte azonnal rálelhetünk a legmegfelelőbb termékre!

Az állateledelek útvesztőjében, hol van a kiút?

Ahhoz, hogy kiskedvencünk a lehető legjobban érezhesse magát és sokáig kiváló egészségnek örvendhessen, kiváló minőségű, például teljes értékű állateledelre lesz szüksége. Kutyusok és cicusok esetében egy ilyen eleség meglepően magas fehérjetartalommal rendelkezik, a mesterséges színezékeket, ízfokozókat és egyéb töltőanyagokat pedig még csak hírből sem ismeri. Emellett egyáltalán nem ritka az sem, ha akár speciális összetevőket, vitaminokat vagy éppen ásványi anyagokat tartalmaznak, attól függően, hogy milyen életszakaszban van kedvencünk vagy mire van igénye éppen. De vajon honnan tudom, hogy a megfelelő termék kerül a kosaramba?

Szerencsés helyzetben vannak azok, akik már egy jól bevált márkát használnak évek óta vagy az állatorvosuk kellő mennyiségű információval látta el őket. Egyéb esetben pedig általában adja magát a dolog, hogy mi magunk vegyük szemügyre a termék hátoldalát és átolvassuk az összetevők listáját – na de a több tucat eledelnél? Nem ritka ilyenkor, ha azt érezzük, mintha tűt keresnénk a szénakazalban és elveszünk az termékek sokaságában. Ha szeretnénk biztosra menni, és se időnk, se energiánk egyesével átvizslatni a címkéket, akkor remek ötlet lehet egy állateledel webshop oldalára ellátogatni. Eláruljuk, hogy miért!

Hogyan segíthet egy állateledel webshop a tökéletes termék kiválasztásában?

Az online állateledel vásárlás, azaz állateledel webshop számos előnnyel jár. A webáruházakban minden termék mellett egyértelműen feltüntetik az összetevőket, tápértéket, így azonnal látni fogjuk, hogy mit tartalmaznak az egyes eledelek és milyen célra készültek. Szintén nagy segítség, hogy a webáruházakban kategóriákba vannak rendezve az eleségek, például külön macskának, kutyának, madaraknak, rágcsálóknak stb., de általában textúrára, életkorra, sőt még speciális igényekre (pl. ivartalanított, hipoallergén, idős állatoknak szánt eleség stb.) is le vannak osztva. Ezen felül pedig a legtöbb helyen még szűrők alapján is folytathatjuk a keresést, és felhasználóbarát módon válogathatunk a legkülönfélébb termékek között. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy úgy böngészhetünk és tölthetjük meg virtuális kosarunkat, hogy még ki sem kell szállnunk a fotelünk kényelméből.

Egy példa az ilyesfajta előnyöket kínáló webáruházra a Zooplanet.hu. A Zooplanet.hu állateledel webshop „polcain” nem csak hatalmas mennyiségű kínálat található, de olyan prémium kategóriás termékek is vannak náluk (pl. Brit Care, Purina, Carnilove, Eukanuba stb.), amelyek a hagyományos boltokban nem biztos, hogy elérhetőek. Ráadásul ők nem csupán egy szimpla webáruház, ahol „vásárolunk és már ott sem vagyunk”, hanem chates üzenőfelületük is van, ahol lépésről lépésre elvezetnek minket a tökéletes termék megtalálásáig. Ha pedig így is maradt volna bennünk kétely, akkor ott helyben bátran lehet kérdezni tőlük, akár hétvégén is!