Breaking News

Alapvetően élvezed a főzést, de unod már, hogy hétről-hétre ugyanazokból az alapanyagokból válogatsz, a jól bevált, megszokott ételeket fogyasztod újra és újra? Amikor megkérdezed mi legyen ma az ebéd, olyan válaszokkal találkozol, hogy „Nem tudom”, „Amit szeretnél” vagy „Valami finom”? Szívesen kipróbálnál valami újat, de tartasz tőle, hogy otthon nem sikerülne úgy mint a főzős videókban? Van egy nagyszerű program ajánlásunk!

Hallottál már az élményfőzésről?

Egy élményfőzés során a kiválasztott ételkülönlegességeket profi szakácsok útmutatásával, minőségi előre összekészített alapanyagokból készítheted el. Így biztosítva vagy a sikerről, mégis elsajátíthatod az új technikákat, kipróbálhatod az új alapanyagokat.

Megismerkedhetsz például olyan párosításokkal, amelyek lehet, hogy elsőre furcsának vagy szokatlannak tűnnek, de végül az elkészült ételben egy páratlan ízkombinációra lelhetünk. Gondoltad volna például, hogy a zeller és az ananász kombinációja egy salátában milyen szenzációs tud lenni?

Ráadásul mindezt egy szuper program keretein belül. Így ha valami izgalmasra vágysz, ami közben hasznos tudásra is szert tehetsz, érdemes kipróbálni.

Élményfőzés, na de mégis hol?

Egy remek helyszín, ha egy igazán színvonalas főző eseményen szeretnél részt venni a debreceni Food Office főzőstúdió. Velük elrepülhetsz a tradicionális nemzeti ízek világába, olyan szakáccsal, aki az adott konyha főzési hagyományainak a mestere. Például megismerkedhetsz a perzsa konyha rejtelmeivel olyan ételeken keresztül, mint

  • a Shoe Zard, ami valójában egy speciális rizspuding;
  • a Fattoush saláta, melyben a gránátalma is helyet kap;
  • a perzsa rizs, mely által megismerkedhetsz vele, milyen különleges is tud lenni, ez az általunk egyszerűnek tartott köret;
  • és a csirke Stroganoff, melynek lelkét a fenséges krémes szósz és a burgonya chips adja.

Weboldalukon válogathatsz a szervezett események közül. Remek lehet egy születésnapi ajándéknak vagy egy különleges randi programnak is. Emellett pedig egyedi kérésre is szerveznek eseményeket, ha nagyobb társasággal vennél részt rajta, ennek apropója lehet például egy céges csapatépítő vagy egy leánybúcsú.

Azoknak sem kell tartani tőle, akik nem sűrűn tevékenykednek a konyhában

Az élményfőzés nem csak azok számára szól, akik szuper szakácsok. A Food Office konyhájában nagyon szívesen látják a kezdőket is. A pontos útmutatások alapján ugyanis bárki el tudja készíteni az általuk megálmodott ételeket.

Közös étkezés az élményfőzés végén

Habár az esemény kezdetekor is ízletes alkoholmentes koktélokkal várják a vendégeket és a főzés során is folyamatosan van lehetőség kóstolgatni az ételeket, nem érdemes jól lakni az illatokkal. Miután minden finomság elkészült, egy ízléses tálalást követően van lehetőség elfogyasztani a megfőzött finomságokat, hogy ezzel teljessé téve az élményt.

Ha egy különleges program után kutatsz, ráadásul még a gasztronómia iránt is rajongsz, vagy csak egyszerűen unod már a megszokott fogásokat, érdemes a kipróbálni, milyen is egy igazi élményfőzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük