Breaking News

Ön Budapesten él? Klíma vásárláson töri a fejét? Esetleg már ki is nézte a megfelelő eszközt, de nem tudja mi tévő legyen a beszerelés kapcsán? Ez a cikk Önnek íródott!

Napjainkban a Budapesti szolgáltatások árai sokkal magasabbak, mint az ország bármely másik pontján. Azt ugyan megszokhattuk, hogy a nagyobb városokban, esetleg megyeszékhelyeken is viszonylag drágán dolgoznak a szakemberek, de a budapesti árak sokszor horribilisek.

A klíma szerelés Budapest árakkal ráadásul van egy óriási elvi probléma. Méghozzá az, hogy a budapesti árak el vannak szállva maguktól és a vidéki áraktól egyaránt. Budapesti viszonylatban ugyanis minden szolgáltatás drágábban kerül értékesítésre, mint az ország többi pontján. A budapesti árakhoz leginkább a vidéki nagyvárosok és a megyeszékhelyek árai közelednek, ám azok sem mindig érik el. Az elvi probléma nem más, minthogy sokszor ez nem kimondottan fair.

Abban az esetben, ha Ön vásárol el klímát egy elektronikai szaküzletben, vagy rendel annak webáruházából, úgy a sokszor túlárazott eszköz megérkezik ugyan a birtokába, de sajnos nem lesz megoldva annak beszerelése. Ebből egyenesen következik tehát, hogy Önnek egy olyan lehetőségre van szüksége, melynek segítségével nem csupán a klímáját, de a beszerelést is kifizetheti egyben.

Webáruházunkból nagyker áron vásárolhat klíma berendezéseket és még a beszerelést is intézzük Önnek Budapesten egyedülálló áron. Önnek nincs más dolga, csupán termékkatalógusunkból kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő eszközt, majd a bevásárló kosárba helyezve folytathatja a vásárlás, vagy ki is fizetheti a terméket, mely minden esetben a szerelési költséget is magában foglalja.

Ezek után ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából, és hamarosan beszerelésre kerül otthonába az Ön által áhított légkondicionáló berendezés!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, úgy kattintson ide bővebb információért, és keresgéljen online katalógusunkban szabadon!