Breaking News

2022-re elengedhetetlenné vált, hogy minden vállalat rendelkezzen online jelenléttel. Ennek az oka roppant egyszerű: kizárólag offline, helyi értékesítéssel nem tudunk nagy célokat elérni. Az online marketing taktikák és csatornák felveszik, valamint megtartják a kapcsolatot az ügyfelekkel egy olyan helyen, ahol szívesen töltik az idejüket: az interneten. Ahhoz, hogy a vállalkozásunk kitűnjön a versenytársak közül és sikeres legyen, a digitális marketing technológiák professzionális alkalmazása kiváló megoldás.

Egy jó digitális marketing ügynökség abban segíti a vállalkozásodat, hogy a lehető leghatékonyabban érd el a célközönségedet. A cég webhelyének optimalizálásától kezdve a digitális marketing kampányokon át a különböző online performance és branding szolgáltatásokig számos lehetőség pörgetheti fel az értékesítéseidet.

A 11 éve a pályán lévő HD marketing digitális, full marketing ügynökség a különféle webáruházak, szolgáltatók és márkák üzleti céljait valósítja meg. Mindezt a megfelelő szakmai háttér meglétével és megoldásfókuszú, adatalapú gondolkodásmóddal.

Tanácsadóink igazán széleskörű digitális marketing tapasztalattal rendelkeznek, így hatékonyan támogatják céged működését az online térben. Az általunk kialakított stratégia olyan ötleteket és megoldásokat foglal magában, amelyeket már a gyakorlatban is számtalanszor teszteltünk. Ennek köszönhetően az irányok meghatározása mellett teljesíthető, korrekt marketingbüdzsét és eszköztárat ajánlunk. Ne feledd, így akár több hónapnyi – rosszul felhasznált – hirdetési költséget spórolhatsz meg úgy, hogy közben a versenytársaid elég kerülsz.

A szolgáltatásaink

PPC hirdetéskezelés

A PPC hirdetések kezelése kulcsfontosságú online marketing tevékenység. Elkezdeni hirdetni persze könnyű, de ahhoz, hogy igazán ki tudjuk hozni a legtöbbet a havonta elköltött összegből, szükséges a napi több órában – sok szektorban – szerzett tapasztalattal rendelkező szakember bevonása.

Social kommunikáció

A közösségi média használata a legtöbb ember számára már napi szintű tevékenységgé vált. Éppen ezért egyetlen sikeres vállalkozás marketing stratégiájából sem hiányozhat a közösségi médiában való aktív jelenlét. Legyen szó a social media stratégia megálmodásáról, a közösségi kommunikációról, a Facebook, Instagram és TikTok hirdetések lebonyolításáról, valamint további kreatív tartalomgyártásról, a HD marketing csapata gond nélkül veszi az akadályokat.

Hírlevelezés, automatizálás

A jól menedzselt hírlevelezés napjainkban a reneszánszát éli, hiszen az olvasók számára érdektelen (spam) levelek korszaka lejárt. A modern, felhasználók viselkedését figyelembe vevő, egyedi email kampányok és automatizált rendszerek a folyamatosan épített adatbázis mellett hozzájárulnak a vállalkozásod sikerességéhez.

Keresőoptimalizálás – SEO

A keresőoptimalizálás lényege, hogy minél nagyobb keresőből érkező forgalmat generáljunk anélkül, hogy egy-egy látogatóért közvetlenül fizetni kéne. A tartalmi elemek, a technikai tényezők, illetve a külső linkek – egymással karöltve, közösen kell dolgoznak a jó helyezések eléréséért, megtartásáért. Érdemes szakértőre bízni a weboldal SEO beállításait!

Tartalommarketing – Tartalomírás

A találati listán, azon belül is a kiemelt helyeken történő megjelenés több feltételhez kötött, kétségtelenül egyik legfontosabb alapköve viszont a tartalom, kiemelten a jól megírt szöveges tartalom.

Digitális analitika, CRO

A webanalitika elemzések és a CRO (konverzió optimalizálás) célja, hogy mind a weboldal, mind a rá irányított marketing tevékenység hatékonyabbá váljon, így üzletileg jobb teljesítményt érjen el, a felhasználók számára pedig jobb élményt.

Full marketing

Ha nincs megfelelő online marketing szakembered, bízd bátran a HD marketingre a céged full marketing tevékenységét!

Díjaink és minősítéseink

Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a működésünk során számos szakmai elismeréssel jutalmazták tanácsadóink munkáját. Google Minősített Partnernek mondhatjuk magunkat, valamint elnyertük a Google Analytics, a Facebook Ads, a Mailchimp Expert Céges és a YouTube Certified minősítéseket is.