Breaking News

A karácsonyi fotózás manapság igazán trendi, nagyon sok pár és család dönt úgy, hogy karácsonyi tematikájú fotózáson vesz részt az ünnepek közeledtével. Ha te is szeretnél karácsonyi fotózáson részt venni, azonban nem vagy tisztában az árakkal, akkor mindenképp érdemes tovább olvasni!

Decemberen közösségi médiában és különféle online felületeken megjelenő karácsonyi képek sokakat inspirálnak. A karácsonyi fotózás nem csupán egy izgalmas és varázslatos élmény, hanem további előnye, hogy valódi emlékeket kapsz kézhez!

Melyek a reális karácsonyi fotózás árak?

A profi fotósok nem körülbelüli árat adnak meg, hanem csomagajánlatok formájában nyújtanak alternatívákat a vásárlóknak. Ha az átlagos árakat tekintjük, akkor körülbelül 30.000 és 40.000 forint között mondható reálisnak a karácsonyi fotózás ára átlag vagy alapszolgáltatás esetén. Természetesen vannak ennél olcsóbb árak is, azonban mindenki hallotta már az olcsó húsnak híg a leve mondást, mely ebben az esetben is igaz. Ha a szolgáltatás túl olcsó, akkor ott valami nem stimmel. Aki szeretne igazán sok képet vagy nagyobb csomagra van szüksége extrákkal, annak a prémium csomagajánlatok nyújtanak erre lehetőséget, melyek 40.000 forinttól kezdődnek.

Miért ilyen drága?

Vannak, akik szerint a karácsonyi fotózás árak nem túl reálisak, hiszen a fotós csak párszor megnyomja a gombot és készít néhány képet. Egy profi fotós esetében a néhány kép akár több száz képet is jelenthet, melyek közül jó pár retusálásra is kerül, a kiválasztott csomagajánlat függvényében.

A karácsonyi fotózás árak tartalmazzák:

  • a fotós óradíját
  • a helyszínt
  • adott esetben a sminket
  • az említett retusálást

Kiváló ár-érték arány, nagyszerű hangulat, profi fotós

Kiváló példa a magas minőségű szolgáltatás-reális árképzésre a debreceni DomiArt Photo Stúdió. A karácsonyi fotózás árak jól láthatóan, egyértelműen fel vannak tüntetve az online platformon, vagyis a fotozas-debrecen.hu weboldalon. Emellett minden csomagajánlat részletesen ki van fejtve, valamint referencia fotókból sincs hiány. A rengeteg hasznos információ és a részletes tájékoztatás birtokában a vásárló nyugodt szívvel tudja választani a szolgáltatást. Nem kell kellemetlen meglepetésektől tartanod.

Élmény ajándékba? Nem probléma!

Az ár nem csak abban az eseten lényeges kérdés, ha saját részre vásárolsz szolgáltatást, hanem akkor is fontos, ha ajándékba szánod. A DomiArt Photo Stúdió esetében természetesen ajándékutalványra vásárlásra is van lehetőség. Az ajándékutalvány kiszállítása Debrecen területén ingyenes.

Válassz jól! Válassz okosan!

A legtöbb fotós online platformján egyértelműen feltünteti, hogy milyen árakon dolgozik, így a csomagajánlatok összehasonlíthatók, ami megkönnyíti a döntést.

Ahogy fentebb is említettük, kizárólag az árat alapul venni, nem túl jó taktika, hiszen könnyű pórul járni egy olcsón dolgozó, ám de kezdő, esetleg egyszerű, silány karácsonyi mintájú vásznat háttérnek használó fotóssal.