Breaking News

Amikor kinézve az ablakon azt látja, hogy tombol a tél és a hőmérő higanyszála is csak ritkán emelkedik 0 ℃ felé, akkor érthető módon vágyik a szikrázó napsütésre és a homokos tengerpartra. A Szardínia utazás lehetősége azonnal megdobogtathatja a szívét. A mediterrán övben található sziget közel fekszik az olasz csizmához, ahonnan az átjutás sem okoz problémát. Van azonban még ennél is egyszerűbb módszer, a Budapestről induló közvetlen repülőjárat formájában. Szardínia utazás szempontjából az a célpont, amit kár lenne kihagynia. Tervezze meg minél hamarabb a kirándulást, majd amint alkalmasnak ígérkezik az idő, induljon.

Észak vagy Dél Szardínia utazás az előnyösebb?


Amennyiben nem tudná eldönteni, hogy Szardínia utazás esetén a szigetnek inkább az északi vagy a déli részét keresse fel, akkor a legjobb, ha esélyt ad magának mindkét oldal megismerésére. Páratlan élmények és fantasztikus természeti csodák fogják várni mindenhol. Északon a híres Smaragdpartot, valamint a sziklaszirtre épült Castelsardot találhatja, míg délen az 1814 méter magas Punta La Marmorat az, ami a bakancsos turisták egyik kedvence.

A sziget belsejében továbbá még felellhetők kisebb elzárt települések, amik valóságos időutazást kínálnak az odalátogatóknak. Egy hosszabb ideig tartó Szardínia utazás megtervezését ne bízza a véletlenre. Foglaljon időben szállást és repülőjegyet. A szardiniautazas.hu remek ajánlatokat talál, amik közül igény szerint válogathat. Egyedülállók, párok, házasok és gyermekes családok részére ugyanolyan kiváló célpont a Földközi-tenger ezen igazi égköve.