Breaking News

A digitális transzformáció gyorsulásával és az adatok növekvő fontosságával a vállalatoknak napjainkban egyre kifinomultabb és hatékonyabb adatközpontokra van szükségük. A Reynolds Kft. hazai viszonylatban az egyik piacvezető szolgáltató, ha adatközpont tervezésről és kulcsrakész kivitelezésről van szó.

Rugalmas IT infrastruktúra

Az adatközpont tervezés során fokozottan ügyelni kell arra, hogy az elkészült infrastruktúra alkalmazkodjon mind a piac, mind a technológiai fejlődés, mind pedig a vállalkozások változó igényeihez. A Reynolds Kft. kiemelkedően rugalmas és redundáns adatközpontokat épít, amelyek megfelelnek mindezen követelményeknek. Ezzel biztosítja ügyfelei számára, hogy azok könnyedén skálázzák erőforrásaikat a növekvő adatmennyiségek és terhelések könnyed kezelése érdekében.

A cégre emellett nem csak az adatközpont tervezésében és építésében lehet számítani, hanem egyéb szolgáltatások komplex kivitelezésében is: személyre szabott megoldásokat nyújt az ipari és IT hűtéstől kezdve a mágneses árnyékoláson át a szerverterem üzemeltetésig. Legyen szó csupán szaktanácsadásról vagy komplett projektvezetésről, teljeskörűen gondoskodik ügyfeleik összes igényéről.

Energiahatékonyság

Az energiatakarékosság és fenntarthatóság a Reynolds adatközpontok tervezésekor az egyik középponti alapelv. A legmodernebb technológiák (pl. HiRef illetve Schneider Electric berendezések) alkalmazásával a cég az elérhető legnagyobb energiahatékonyságot biztosítja, csökkentve ezzel az üzemeltetési költségeket és környezetre gyakorolt káros hatások lábnyomát.

Magas rendelkezésre állású adatközpontok

Az adatbiztonság és a nemkívánatos leállások megelőzése kritikus szempont mind a vállalatok, mind partnereik számára. A Reynolds által tervezett és kivitelezett IT infrastruktúrák magas szintű fizikai és virtuális védelmet nyújtanak, garantálva az ügyfelek adatainak integritását és bizalmát. Az adatközpont zökkenőmentes működése az év minden napján különös jelentőséggel bír. Egy nem várt probléma esetén – mint az eszközök meghibásodása vagy leállása – számos fontos információ veszhet el, ami hátrányosan érinti az adott vállalkozást.

Hogy a legkevesebb anyagi kiadással helyrehozható legyen az infrastruktúra, mindenképp szükség van egy éjjel-nappal rendelkezésre álló szakértői csapatra: a Reynolds Kft. alkalmazottainak gyakorlati tudása, tapasztalata és 0-24 órás szakszervize ezt is biztosítja.

A Reynolds forradalmi adatközpontjai nem csupán infrastrukturális megoldások, hanem a digitális jövő alapjai. A cég elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatások és a technológiai innováció iránt, így segítve partnereit a versenyképesség fenntartásában és napjaink digitális világában a felmerülő kihívások teljesítésében.