Breaking News

1 0

Hosszú távon kiszámítható, kedvező törlesztőrészletek jellemzik a minősített fogyasztóbarát lakáshitelt. A legfontosabb tudnivalókat foglaltuk össze.

 

Miért éri meg felvenni a minősített fogyasztóbarát lakáshitelt?

Sokaknak van szükségük lakáshitelre ahhoz, hogy megteremthessék saját otthonukat. A minősített fogyasztóbarát lakáshitel ehhez ideális eszköz, mert hosszú távon kiszámítható, kedvező a törlesztés. A minősített fogyasztóbarát lakáshitellel az a cél, hogy széles körben elérhető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek a forgalomba. Az ügyfél döntésétől függően 5, 10 vagy 15 évig nem kell tartani attól, hogy változik a havi törlesztőrészlet összege. Ezt nevezik annuitásos törlesztésnek, azaz a törlesztőrészlet adott kamatperióduson belül változatlan marad. A folyósítási feltételek teljesítésétől számítva akár két munkanapon belül folyósítja a bank az összeget.

A hitelbírálati idő sem hosszú, az értékbecslés rendelkezésre állásától számított maximum 15 munkanapra van szükség. Fontos, hogy az induló költségeket akár részben vissza is térítik, így akár jelentős összeget megtakaríthat a lakáshitel felvevője. A lakáshitel előtörlesztése előnyös, mert az előtörlesztési díj csupán az előtörlesztett összeg egy százaléka. A lakástakarék-pénztári megtakarításokból ráadásul az elő- és végtörlesztés is díjmentes.

Reprezentatív példákon keresztül nézhetjük meg a számokat egy 5 millió forint összegű lakáshitelnél. Aki akarja, a minősített fogyasztóbarát lakáshitel kalkulátorral kiszámolhatja, pontosan milyen összeget kell visszafizetnie.

About Post Author

Kancsal Edit

Sziasztok, vendég cikk megjelenésre is van lehetősége, kérlek írjatok a kapcsolati oldalon
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük