Breaking News

A hétköznapi stressz és a nem megfelelő életvitel mellett a napsugárzás is erőteljesen károsíthatja bőrünket, ezért egyre több kozmetikum tartalmaz fényvédőt. Azonban, ha már kezdenek láthatóvá válni az öregedés legelső jelei arcbőrödön, Pintér Márta mélyhámlasztó szakember és kozmetikus Debrecen szívéből hasznos tippekkel láthat el, hogyan vedd fel a harcot már az apró ráncok ellen is!

Orvosi hatékonyságú biopeptidek és C-vitaminos bőrmegújítás

A biopeptidek olyan növényi alapú hatóanyagok és esszenciák szinergiáját képezik, amelyek képesek visszaadni a megfáradt, viseltes bőr újbóli ragyogását. Adott pH értéken kerül bedolgozásra, melynek köszönhetően a bőr megtartja nedvességtartalmát, ezáltal az arc rugalmasabb és hidratáltabb lesz.  Érzékeny bőrre is kiválóan alkalmazható, azonban hozzáértést és szakértelmet kíván, így nem alkalmazza még sok kozmetikus Debrecen városában ezt a kezelést.

Szintén ideális választás a C-vitaminos bőrmegújítás, amely a dehidratáltság és szárazság megszüntetése mellett csökkenti az egyenetlenségeket, a pigmentfoltokat, a rosaceát, és még kismamák is kérhetik bőrtónus javításra! Az enyhén hámlasztó, feltöltőanyagok nem csak a bőrfelszínig, hanem a mélyebb rétegekig is képesek bejutni, ilyen módon sejtregenerációra bírják a hámszövetet.

 

Mikrodermabrázió és feszesítő lapmaszk kezelés

Az oxigénes mikrodermabrázió lifting segít az öregedési folyamatok lassításában, illetve korrigálja a bőrhibákat és egyenetlenségeket. A ragyogó bőr megteremtésének módja tartalmas és összetett: a mikrodermabrázió eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a vérkeringést és előkészíti a sejteket a fokozottabb oxigénfelvételre, míg az oxigénterápia korrigálja az idősödő bőr állapotát. Emellett hyaluronsavas, növényi enzimes és őssejtes, valamint peptides feltöltés is történik egy kezelésen belül. A kíméletes hámlasztás egy nagy odafigyelést igénylő kezelés, ezért szükséges egy tapasztalt kozmetikus Debrecen területén, aki fájdalommentesen viszi véghez a folyamatot.

Bőrödnek még erőteljesebb hidratálásra van szüksége? Regeneráló feszesítő-mélyhidratáló lapmaszk kezeléssel valódi változást tapasztalhatsz meg bőrödön! Az újgenerációs maszk nem csak a finomabb ráncokra van hatással, hanem a pigmentációkat is csökkenti az arcon, nyakon és dekoltázson egyaránt. Ezzel a metódussal egyelőre nem foglalkozik sok kozmetikus Debrecen városában, ezért könnyebb lesz a választás.

 

Mezoterápiás anti-aging program

30-35 éves korunk között az eleinte csak finomabbnak tűnő ráncok egyre mélyebbé válnak, amely kellemetlen felfedezés lehet a tükörbe nézve. Ugyan a bőröregedést megállítani nem tudjuk, de lassítani már nagyon hatékonyan lehet például mezoterápia segítségével, amelyet javasolt kúraszerűen elvégeztetni a tartós eredmény érdekében. A kezelés alkalmával apró csatornácskákat nyitnak a bőrön, ami beindítja a regenerációs folyamatokat és a kollagénképződést, ami rugalmasabb és feszesebb arcot eredményez.

Reméljük hasznos tippekkel szolgálhattunk számodra, de ha további kérdések fogalmazódtak meg benned a bőröregedés lassításával kapcsolatban, Pintér Márta kozmetikus Debrecen területén segíthet eloszlatni a kételyeket!