Breaking News

Vásárlói visszajelzések és tippek

A Brilliance ipari tisztítószer egy magyarországi, azon belül is körülbelül 20 éve fennálló budapesti cég terveztette meg és gyártja is az országon belül. A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdaságnak, így mind a gyártási, mind a kereskedelmi tevékenységüket is ez alapján szervezik. A tisztítószereik biológiailag lebomló módon lettek összeállítva, a műanyag csomagolásukat környezettudatos módon begyűjthetővé teszik, nem csak szelektíven gyűjthető.

Tisztítószer és zsíroldó is egyben a Brilliance ipari tisztítószer, kifejezetten erősen szennyezett – olajos, kormos, többszörösen odaégett szennyeződések – ipari hatásfokú eltávolítására tervezték. Behatási ideje tényleg nagyon gyors, még a legerősebb szennyeződések esetében is 5-10 perc várakozási idő után hat a gyengéden habzó összetevő. Alapvetően ipari körülmények közé tervezték, de alkalmas húsipari, élelmiszeripari és vendéglátó egységek tisztán tartására is a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

Az ipari felhasználás ellenére több hűséges és elkötelezett vásárló is jelezte, hogy már a háztartásukban is helye van a terméknek. Ennek oda, hogy a Brilliance ipari tisztítószer nem csak 20 literes ipari kiszerelésben kapható, hanem kényelmes 1 literes változatban is. Ezt bátran beszerezheti körülbelül 2.500 Forintért magánszemélyek is, és a mindennapjaik részévé tehetik. Elsőre talán kevésnek tűnik ennyi pénzért ilyen mennyiség egy tisztítószerért, azonban hígítással használható, így minimális mennyiség felhasználásával is maximális hatásfokkal tudjuk alkalmazni.

A termék a gyártó eredeti webshopján kizárólag 5 csillagos értékelésekkel rendelkezik. A Brilliance ipari tisztítószer kis kiszerelését nem csak ipari körülmények között használják az elégedett vásárlók, hanem a saját otthonunkban is. A vélemények többsége mind arra tér ki, hogy hosszú évek óta hűséges a termékhez, mert semmilyen más termék nem képes ellátni a háztartás tisztítási feladatait, mint a Brilliance ipari tisztítószer. Kifejezetten a magas hatásfok kihasználása érdekében választják a terméket magánszemélyek is – felújítási munkálatok előtti és utáni nagytakarításra, kialakítása miatt nehezen takarítható felületek alapos tisztítására és zsírtalanítására, kényes felületek géppel történő tisztítására.

Ha az Ön számára fontos a megfizethető árú, minőségi, magyar tisztítószer mire vár még? Rendelje meg most!