Breaking News

Egyre elterjedtebb fűtési mód a klímával való fűtés és lassan szinte csak ilyen darabokat kaphatunk a piacon. A kifejezetten fűtésre optimalizált klíma sokat spórolhat Nekünk és közben óvja pénztárcánkat.

Számos gyártó igyekszik ebben az új fűtési technológiában jeleskedni és egyre fejlettebb modellek látnak napvilágot. A Gree, Bosch, Wihrlpool és sok más cég egyre jobb fűtésre optimalizált klímákat gyárt, amelyek eloszlatnak minden kételyt a technológia jogosultságát illetően.

Mert hát valljuk be, sok negatív vélemény él a klíma fűtéssel kapcsolatban, de az utóbbi évtized tapasztalatai lassan felül írják a rossz véleményeket. Merthogy egyre inkább bebizonyosodik, hogy klímával nemcsak hétvégi házakat vagy kis irodákat lehet fűteni, hanem igenis megállja a helyét családi házak fűtésében is, méghozzá energiatakarékosabban, mint bármelyik hagyományos fűtési módszer.

Ennek záloga az inverter, amely a klímába építve szabályozza az áramfelvételt. Az inverteres klíma egyik legjelentősebb előnye a fűtésben, hogy gyors és rugalmas működést tesz lehetővé, egyenletes hőmérsékletet biztosít. Elmondható, hogy egy inverteres klíma sokkal energiatakarékosabb a megszokott on-off rendszereknél. Emellett mindig akkora teljesítménnyel működik, melyet az adott körülmények megkívánnak. Érzékeli a beállított hőmérséklet és a helyiség hőmérséklete közti különbséget és ennek megfelelően veszi fel az energiát a fűtéshez.

Az inverter miatt ráadásul a klíma sokkal gazdaságosabb működésre képes, és olykor akár 40%-os megtakarítást is jelenthet Önnek!

A fűtésre optimalizált klímák akár – 30 Celsius fokig is képesek fűteni. Olyan helyeken is telepíthetünk ilyen klímákat, ahol az áramhálózat egy hagyományos klímát nem bírna el. Ezeknél a készülékeknél a kültéri egység téliesített és a kompresszort automatikusan leolvasztja a gép, ezzel garantálva a folyamatos fűtést.

Válassza akár egy teljes ház fűtésére vagy egy kis lakás melegen tartására, a fűtésre optimalizált klíma igenis költséghatékony megoldás. Amennyiben érdeklődik a téma iránt, netán klímavásárlást tervez, keresse fel szakembereinket és kérje ajánlatunkat!